Dobrodošli na stranicu Sporticus Medicinski Centar

Telefon Sarajevo

+387 33 202 502

Telefon Tuzla

+387 35 299 019

Medicinski centar Sporticusa čini tim stručnjaka (uključujući i vanjske saradnike) spreman da u svakom trenutku svojim znanjem, iskustvom, stpljenjem i ljubaznošću brine o Vašem zdravlju poštujući najviše standarde, principe savremene medicine i preporuke Svijetske zdravstvene organizacije.
Prijem pacijenata obavlja se u opremljenom i toplom ambijentu, u kojem ćete se uvijek osjećati prijatno i biti dobrodošli.

Medicinski centar Sporticusa koristi najsavremeniju opremu i znanje iz oblasti fizikalne medicine, koja omogućava svojim pacijentima brzu i pouzdanu dijagnostiku i terapiju.

Pratimo najnovije trendove i medicinska dostignuća, učestvujemo na brojnim edukacijama i seminarima iz oblasti sportske medicine, fizijatrije i rehabilitacije, te iz oblasti kondicioniranja.

U dobrim ste rukama

Sve izložene površine kuće treba očistiti pomoću izbjeljivača koji sadrži sredstvo za čišćenje kako bi se uklonile sve klice. Najbolje je nošenje gumenih rukavica tijekom čišćenja. Četke za čišćenje trebale bi biti odložene ili sanitizirane toplom vodom i bjelilom prije sljedeće uporabe.

EnglishBosnia